OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU VE VELİ TOPLANTIMIZ YAPILDI

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı sene başı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Öğretmen-Veli görüşme ve bilgilendirme toplantımızı cumartesi günü gerçekleştirdik.

Genel Kurul kapsamında 1 yıl boyunca görev yapacak olan yeni yönetim kurulu ve diğer komisyonların seçimi yapılarak eğitim öğretim süreci ve faaliyetlerimiz hakkında velilerimizin bilgilendirilmesi gerçekleştirildi.

Yapılan oylama ile Muzaffer ÇAMLI, İsmail KARACA, Servet KAYAOĞLU, Tanju KARAKAŞ ve Emrah TOPRAK' tan oluşan mevcut yönetim kurulu 1 yıl süreyle yeniden seçildi.

Genel Kurul akabinde veli toplantılarımız kapsamında sınıflarımızda ve idari birimlerimizde velilerimizle birebir öğrencilerimizin akademik sosyal ve kişiliksel gelişimleri, ders içi durumları kapsamında öğretmen veli görüşmelerinin tamamlanması ile toplantı sonlandı.

Tüm veli ve öğrencilerimize yeni eğitim dönemi ve yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını dileriz.

10.10.2022 126

10-10-202210-10-202210-10-202210-10-2022